Bir Gün Rus Bilim adamları Tarihi Bir Kazı Yaparak yerin 100 metre altına Döşenmiş Kablolar bulmuşlar. Ünlü bir Rus gazetesin deÇıkan Bir manşet: "Bizim atalarımız Bundan 1000 yıl önce yerin 100 metre altına iletişim için Kablo Döşemişler" diye iddia etmişler. Ve Bunu duyan Amerikalı Bilim adamları Yeri 200 metre kazdıktan sonra Fiberopti k kablolara rastlamışlar. Dailly News Gazetesin de Çıkan bir haberde : " Bizim atalarımız bundan 2000 sene önce fiberopti k kablolarl a döşenmiş son teknoloji ile internet ağı üzerinden iletişim yapıyorlardı" diye bir iddia ortaya atmışlar. Ve Türkler Bilim Adamları ise yerin 500 metre atını kazmışlar. birşey bulamayınca bizim iddiamız şu olmuş : "Bizim atalarımız Bundan 5000 sene önce kablosuz internetl e (wireless) haberleşiyorlarmış"
ArkadasLar Cok FasLa quLdum yHa 89 Yasına Kadar Yasıyormusum ben Stres oLmasa Bu GidisLe Ibre, 100'u buLacak Cok kOnusdum Iste Buyrun Link ! ( Yorum YaZmayi Unutmayin... )
Link ; Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor Linki Gorebilmek icin Uye Ol veya Giris Yap
ArkadasLar Bu Program Sayesinde Msn'De Webcam Konusmalarını Cok Net Bir Sekilde Kaydedebilirsiniz..Kurulumu Cok Basit.Indirirkten Sonra Setup Exe'yi Calıstırın Ve Sadece Gelecek Sayfalara Next Deyin. Sağ Alt Kösede Simge Cıkıcak Kayıt Almak Istediginiz Kisi Msn'e Gelince Simgeye Tıklayarak Rec Deyin... O Kadar..
Indirmek Icın ; Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor Linki Gorebilmek icin Uye Ol veya Giris Yap