tekrar ben bir iftiraf daha bir kız arkadaşım daha var beni deli ediyor karşımda yapmadıgı hareket kalmıyor bazen ilgilenmiyorum onla bakmıyorum ama bazen gerçekten kanıma giriyor ve sonda bende atlıyorum üstüne

ama biz onla okadar şeyler yaşadıki her gün evden kaçardık onu sevgilisi vardı akşama kadar gezerdik ban bir tanen ayarlardı

hep baraber denize gider dik pikniye giderk bir bulanakadar her yoldan geçene sordık biz arkadaşımla gülmekten yerle yatardık hele arkadaşımınm sevgilisi okada sarkardıki:D sonra bizim bi arkadaşımız daha vardı oda bizlere takılmaya başladı 3 müz birden çıkmaya başladık ama kesinlekle hiç bi zaman bir birimişzi ellvermedik ve sadece kendimizi gezdirdik biz eve geldimi hemen rkamızdan bir telofon hadin gelin yine çıkalım bazen gidiyoduk bazen işimiz vardiye ekiyoduk ama şimdi o günlerden bir gün kalmadı herşey tadında kaldı şimdi ise bizler evdençıkmıyoruz 1 senedir evdeyiz

bakalım bu yaz ne yapcaz !!: ::)artık bu yazdıklarımın beni ayıplarmısınız artık ne düşünürsünüz bilmem ama bunları yapmöak için ayle çok önemli :