TATbim
Banner Ağı
Bedava Reklam
www.tatbim.de
HOSTİNG
Web Hosting
RADYO HOSTİNG
www.jethost.de
Divx Forum
Divx Paylaşım
Türk Film Arşivi
www.dostkervani.net
Site Rehberi
Sitenizi Ekleyin
Hitiniz Artsın
www.yenilist.com
RADYODİLAN
24 Saat
Canlı Yayın
www.radyodilan.net
+ Forum TATbim » FORUM » Muhabbet (Moderatör: TATbim)
 ŞehitLer

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]
Konu: ŞehitLer  (Okunma Sayısı 650 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Ekim 28, 2007, 06:17:58 ÖS »
CanpoL
Yeni Üye
*

Teşekkür Puanı
-Verdiği Teşekkür: 0
-Aldığı Teşekkür: 1

CanpoL

Üyelik Bilgileri WWW
ŞehitLer

ŞIRNAK’ta PKK’lı hainlerin uzaktan kumandayla patlattığı mayın yine can aldı. 6 asker şehit olurken, 10’u da yaralandı. Şehitler, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Atay’ın "Bugün eğer bu ülkede gururla başımız dik, kimsenin kölesi olmadan yaşıyorsak, sizler gibi şehitlerimizin sayesindedir" sözleriyle toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

Operasyonlara katılan Siirt’teki 3. Komando Tugayı’na bağlı askerleri taşıyan bir askeri araç, dün sabah saatlerinde Şırnak Uludure arasındaki Bestler Dereler bölgesinde, PKK’lı teröristlerce döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu yoldan çıktı, ardından da uçuruma yuvarlandı. Mayının patlaması sonucu 3’ü uzman çavuş, 3’ü er, toplam 6 asker şehit oldu, 10’u da yaralandı. Yaralanan askerler helikopterle Şırnak ve Siirt’teki askeri hastanelere kaldırıldı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Şehit olan askerlerin kimlikleri şöyle: Komando uzman çavuş Vedat Dayıoğlu (Antalya-Kaş/evli 1 çocuklu), Komando uzman Çavuş Bayram Bulat (Konya-Doğanhisar/evli 2 çocuklu), Komando Uzman Çavuş Atıf Günkan (Niğde-Bor/evli 2 çocuklu), Komando onbaşı Bekir Çakır (Adana-Tufanbeyli), Komando çavuş Samet Kırbaş (Tekirdağ-Çorlu), Komando er Mahir Yıldırım (Aydın).

İÇİŞLERİ BAKANI KATILDI Şehitler için dün öğleden sonra 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı Omurtak Kışlası’nda tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Osman Güneş, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Atay, Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Abdullah Barutçu, Belediye Başkanı Mervan Gül, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Bakan Güneş, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

dad
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2007, 07:26:13 ÖS »
hacker598
Çalışkan Üye

Teşekkür Puanı
-Aldığı Teşekkür: 5

Üyelik Bilgileri
Ynt: ŞehitLer

gene şehit verdik başımız sağolsunn Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2007, 08:06:17 ÖÖ »
My_LiFe
Katılımcı Üye
**

Teşekkür Puanı
-Verdiği Teşekkür: 1
-Aldığı Teşekkür: 11

- Rap Zehrini, Enjekte Ettim kuLakLarIma..

Üyelik Bilgileri

Ne zaman $ehit Verdık be Ben Daha Yenı Duydum :O

katiLim oLdum Her Gece Nedense..
« Yanıtla #3 : Kasım 04, 2007, 01:42:38 ÖÖ »
ALI YILDIRIM
Yeni Üye
*

Teşekkür Puanı
-Aldığı Teşekkür: 0

Üyelik Bilgileri

TÜRK MILLETININ BASI SAGOLSUN ACIMIZ BÜYÜK AMA GEREKIRSE HÜRRIYETIMIZ ICIN HEPIMIZ ÖLÜRÜZ.KILASIK OLUCAK AMA GERCEK SEHITLER ÖLMEZ ONLAR OLDUKCA BU VATNAN BÖLÜNMEZ BÖLÜNEMEZ.
« Yanıtla #4 : Kasım 04, 2007, 10:37:20 ÖÖ »
Romeo
Forum Yöneticisi

Teşekkür Puanı
-Verdiği Teşekkür: 7
-Aldığı Teşekkür: 28

Üyelik Bilgileri

Size Katılıyorum

Sınırsız Sohbet'e girmek ve yeni insanlarla tanışmak için tıklayın Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor
Linki Gorebilmek icin Uye Ol veya Giris Yap
www.TATbim.Com

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Copyright © 2001-2007 TATbim™
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
|Sitemap|Sitemap1|Sitemap2|Wap|Wap2|Wap Forum|XML|