TATbim
Banner Ağı
Bedava Reklam
www.tatbim.de
HOSTİNG
Web Hosting
RADYO HOSTİNG
www.jethost.de
Divx Forum
Divx Paylaşım
Türk Film Arşivi
www.dostkervani.net
Site Rehberi
Sitenizi Ekleyin
Hitiniz Artsın
www.yenilist.com
RADYODİLAN
24 Saat
Canlı Yayın
www.radyodilan.net
+ Forum TATbim » Genel Kültür » Garip olaylar (+18)
 3000 li yıllarda neler olcak??

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]
Konu: 3000 li yıllarda neler olcak??  (Okunma Sayısı 130 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Eylül 20, 2008, 04:15:57 ÖÖ »
MaJoR
Başarılı Üye

Teşekkür Puanı
-Verdiği Teşekkür: 2
-Aldığı Teşekkür: 19

Üyelik Bilgileri
3000 li yıllarda neler olcak??

eskiden 2000 li yılları merak ederdik acaba uçan arabalar yapılcakmı,yemekler hap şeklindemi olcak,insanların yapısı değişecek mi,dünyayı neler bekliyor vs.. ama gördüğümüz gibi türkiye değişmedi ama ilerdeki yıllarda neler olcak bilemeyiz...

Ama Bazı Öngörüleri ben sizle paylaşmak istedim buyrun::

"Bir grup Y3K fanatiği, kendilerini dondurarak, 3000 yılında uyanacaklar. Onları gelecekteki güçler koşulluyor ve 3000 yılı kutlanırken, gezegeni fethetmek için darbe yapacaklar. "

* Nüfusun bu kadar hızlı artması sonucunda, toprak çok değerli ve nadir bulunur bir madde haline gelecek. Uzay teknolojisi sonucunda Ay´a yerleşilecek.

* İnsanlar çok daha zeki olacaklar, genetik mühendisliğinin gelişimi ve teknolojinin avantajları sonucunda çok zeki bir dünya oluşacak.

* Hiçbir kağıt ürün kalmayacak, yerini makineler ve plastik alacak.

* E-mail benzeri teknolojiler sayesinde haberleşme, eğitim ve eğlence sağlanacak.

* İnsanların boyu çok uzayacak ve evrim insan ırkının dışına çıkacak.

* Farklı ırklar kalmayacak, tüm ırklar karışacak ve etnik düşünceler unutulacak.

* Klonlar kullanılacak ama 3000 yılında bile ancak tıbbi amaçlarla klonlamaya izin verilecek." ..

Ve Kay Herod diyor ki:

"3000 yılı olmayacak. Daha önce makineler zamanı durdurmanın yolunu bulacaklar yani artık zaman olmayacak. Aslında bu başladı bile...

Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor
Linki Gorebilmek icin Uye Ol veya Giris Yap

Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ.. Kırgıήıм Sądέcέ..
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Copyright © 2001-2007 TATbim™
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
|Sitemap|Sitemap1|Sitemap2|Wap|Wap2|Wap Forum|XML|